Balletschool brengt ‘Het Grote Feest’

12 juni 2013 om 00:00 Cultuur

EDE - De Edese Balletschool Barbara Bunskoek bestaat dit seizoen 25 jaar en dat wordt gevierd met twee feestelijke jubileumvoorstellingen ‘Het Grote Feest’ op zaterdag 29 juni en zaterdag 6 juli.

Speciaal voor de jubileumvoorstelling heeft Barbara Bunskoek een verhaal geschreven waarin de leerlingen uit alle groepen van de balletschool een rol spelen.

Het verhaal ‘Het Grote Feest’ gaat uiteraard over het jubileum. De koning, koningin en de drie prinsesjes zijn ervoor uitgenodigd. Aangezien de champagne rijkelijk zal vloeien hebben ze het plan opgevat om met de trein te komen. Maar, eenmaal aangekomen, raken ze in de drukte op het perron het jongste prinsesje kwijt. De koning denkt de oplossing te hebben gevonden: hij stuurt iedereen een andere kant op om te zoeken. Een beetje dom… Nu is er niet één prinsesje kwijt, maar nu is de hele koninklijke familie zoek. Kan het feest wel doorgaan? Zal iedereen op tijd gevonden worden…?

Het programma van beide voorstellingen is gelijk maar zal, voor wat betreft de kindergroepen, door verschillende klassen uitgevoerd worden. De voorstellingen beginnen met een optreden van de speciale peuterklassen van de balletschool. Speciaal voor deze uitvoering hebben de allerkleinsten (vanaf 2½ jaar) een eigen dans ingestudeerd. Daarna begint het ‘jubileumverhaal’.

De jubileumvoorstellingen worden gehouden in Theater De Lampegiet in Veenendaal, aanvang 19.00 uur. Kaarten kunnen worden gereserveerd via info@ballet-ede.nl of barbarabunskoek@upcmail.nl of telefonisch: 0318-590 331/06-4118032.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie