‘Roots in the Woods’ telt af en deelt uit

12 juni 2013 om 00:00 Cultuur

EDE - Nog maar twee weken te gaan en dan is het zover: Het gezinszomerfestival Roots in the Woods Ede. Tijdens het evenement op zaterdag 22 en zondag 23 juni geniet Ede van theater, kunst, muziek, poëzie, kinderactiviteiten en heerlijke hapjes en drankjes. En dat alles rond de vijver in het Raadhuispark, ook wel ‘de tuin van de burgemeester’.

Het festival zit dit jaar volgens de organisatie weer boordevol hoogtepunten. Zo kunnen de kinderen in het houten theater genieten van kindervoorstellingen ‘Billy & Rokje’, ‘Niets is wat het lijkt’, ‘De Kinderkookshow’ en de voorstelling van ‘Markies en Markiezin’. Er zijn ook verschillende kinderactiviteiten georganiseerd zoals meebouwen aan een heuse ‘Ede Stad’, mini vlotjes maken, meedoen aan een autootjes race en spetterpret. Ouders kunnen genieten van de muzikale noten van Frank van Geest, Living Room Heroes en ontspannen lachen bij de Cabaretpoel en de theatervoorstelling ‘Tot de schijt ons doodt’. In de avonduurtjes wordt het swingen bij de band SoulPower United en The Cosmic Carnival. Naast alle kunst en cultuur zijn er heerlijke hapjes en drankjes aanwezig en voor de verkoeling is er een ijsje.

In de aanloop naar het festival zijn er leuke prijzen te winnen. De eerste prijs die Roots in the Woods weggeeft is de Zweedse Fakkel. Like en Share op de facebookpagina van Roots in the Woods en maak kans op zo’n fakkel. Voor kinderen is er een tekenwedstrijd. Door het insturen van een tekening over hun mooiste zomerherinnering, de slagzin af te maken ‘het leukst in de zomer in Ede vind ik ...’ of door een foto te sturen van hun zomermoment op de Veluwe, maken ze er kans op om VIP te worden op het festival en het Roots in the Woods T-shirt. Mail de tekening, slagzin of foto’s naar enmanusama@cultura-ede.nl of stuur ze via de facebookpagina . Het Festival Roots in the Woods is gratis toegankelijk. Meer info op www.rootsinthewoods.nl/ede. Het evenement is zaterdag 22 juni van 12.00 tot 00.00 uur en zondag 23 juni van 12.00 tot 20.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie