Allure Bouw staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van villabouw.
Allure Bouw staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van villabouw. Allure Bouw
Baandichtbij

Monteer jij straks onze prachtige villa’s?

5 december 2022 om 08:15 Economie

LUNTEREN/RIJSSEN Allure Bouw zoekt montagemedewerkers in Lunteren en omgeving. Vanwege de toenemende vraag is er ruimte voor handige handen. Interesse? Allure Bouw staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van villabouw. Vanaf het eerste ontwerp, vergunningsfase, bouw tot oplevering en nazorg.

Elke Allure Bouw woning heeft een eigen verhaal en blauwdruk. Zo is geen enkele woning hetzelfde. Een huis waar de opdrachtgever zich thuis voelt. Voor veel klanten is hun woondroom realiteit geworden. Samen bouwen we aan een thuis. Of het nou gaat om een bungalow, Ampèrevilla, herenhuis of een villa. Allure Bouw realiseert het in eigenbeheer en neemt alles van a tot z uit handen.

OP MAAT Directeur-eigenaar Maarten Keizer: ,,De klant wordt in het gehele proces aan de hand meegenomen. We hebben eigen ontwerpers in huis, die in samenspraak met de klant en de verkoper een woning ontwerpen. Ook regelen we zelf de vergunningsaanvraag. We kennen de regels en de route naar de bijbehorende gemeente. Alles op maat dus.’’

VACATURE Ben jij een echte teamplayer en wil je met collega’s letterlijk iets moois neerzetten? Dan ben jij de montagemedewerker die wij zoeken. Vind je het niet erg om, als dat nodig is, een uurtje extra te werken? Ligt jouw hart in de bouw en ben je graag buiten? Beschik je over een vmbo-opleiding richting bouw? Of wil je graag het vak leren en sta je open voor de begeleiding in het werk van je collega’s? Misschien is de vacature van montagemedewerker dan wel wat voor jou.

,,Je doet veel zichtwerk en je hebt direct eer van je werk. Omdat wij geen massabouw doen, ben je hooguit drie/vier dagen op een project. Na die dagen staat het casco van de woning als een huis. Daarmee is het zeer afwisselend werk.”

DEUR OPEN Heb jij interesse, maar wil je eerst een kijkje nemen of een dag meedraaien? Dat kan. Ook leerlingen die het vak willen leren zijn van harte welkom: ,,We helpen je graag om het vak te leren.” Neem contact op met Maarten Keizer: 0548-801950 of stuur een WhatsApp naar: 06-13571976. E: mkeizer@allurebouw.nl
Kijk voor de uitgebreide vacaturetekst van de montagemedewerker (Lunteren) op de website. Bekijk daar ook de andere vacatures in Lunteren (timmerman) en de overige vacatures en/of stages. Bij Allure Bouw staat de deur altijd open!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie