Afbeelding
Bzzzonder

Bzzzonder opent in Enka Kantinegebouw met kinderfeest

6 oktober 2022 om 16:00 Evenementen

EDE Op zaterdag 15 oktober van 10.00 tot 14.00 uur viert Bzzzonder haar intrek in het Enka Kantinegebouw in Ede. Het openingsfeest is voor kinderen van 0 tot 101: iedereen is welkom. Er is van alles te doen en te beleven en er is een officieel openingsmoment Bzzzonder

Bzzzonder streeft naar een wereld waarin iedereen welkom is. Samen waar het samen kan, ongeacht leeftijd, ontwikkelingsniveau, zorgbehoefte of afkomst. Bzzzonder is actief op het gebied van kinderopvang, horeca, ruimteverhuur, zorg en welzijn. In het Enka Kantinegebouw heeft Bzzzonder haar deuren geopend voor de opvang van 222 kinderen van 0 tot 12 jaar. Ook ontwikkelt zij op deze plek De Kantine; een ontmoetingsplek voor de buurt. 

ENKA KANTINEGEBOUW De voormalige kantine van de Enkafabriek is een rijksmonument. Dit bijzondere industriële erfgoed werd in 2014 aangewezen als plek voor een brede school. Na een intensieve restauratie en verbouwing biedt het gebouw anno 2022 ruimte aan in totaal ongeveer 550 kinderen van basisschool De Ontdekking en Bzzzonder. Het kenmerkende gebouw heeft een centrale functie in de kinderrijke Enka wijk.

FEESTJE Zaterdag 15 oktober wordt een kinderfeest voor de wijk en voor de kinderen die bij Bzzzonder worden opgevangen. Locatieverantwoordelijke van Bzzzonder Maaike Oort: ,,In onze ruimtes in het prachtige Enka Kantinegebouw is er zaterdag tussen 10 en 14 uur van alles te doen. Al onze Bzzzonder medewerkers staan klaar om er een feest van te maken. Je kunt aan de slag met gekke spelletjes zoals een bibberspiraal, armbandjes knutselen, koken of je laten versieren met schmink of glittertattoos. Er komt een goochelaar optreden en er is feestelijk eten en drinken, zoals poffertjes. Ook is er een officieel openingsmoment. ,,We kijken er enorm naar uit om deze mooie plek nu aan iedereen te kunnen laten zien. Het openingsfeest op 15 oktober is van 10.00 tot 14.00 uur. De toegang is gratis en het adres is Sterkerij 14 in Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie