Scheidsrechter geblesseerd, vervanger niet te vinden, dus gestaakte wedstrijd.
Scheidsrechter geblesseerd, vervanger niet te vinden, dus gestaakte wedstrijd. Eip Janssen

Van Gent Finaleweken: Hockeywedstrijd MHC Ede versus Phoenix gestaakt

8 mei 2022 om 15:46 Hockey

EDE De hockeywedstrijd in de overgangsklasse tussen de mannen van MHC Ede en Phoenix (Zeist) is na ruim een kwartier spelen bij een 1-0 stand gestaakt.

Eip Janssen

Op sportpark De Bosrand kon een van de arbiters niet verder nadat hij een zweepslag opliep. ,,het lukt echt niet meer. Een vervanger is niet te vinden. Stoppen en later uitspelen is het enige wat rest”, sipte de arme arbiter.

De Edese hockeytrots ging met een 1-0 voorsprong aan de leiding. Het was Stijn Draaijer die MHC Ede na een perfecte stop van Rensjan Bakker uit een strafcorner aan de leiding had gebracht. Niet lang daarvoor had Ede doelman Tijmen Maakel tweemaal redding gebracht bij gevaarlijke aanvallen door Phoenix. Ook een strafcorner werd door de Edese doelman onschadelijk gemaakt.

Wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld is op dit moment nog onduidelijk. Gezien de belangen lijkt het vervolg op een doordeweekse avond te worden gepland.

De stand in de overgangsklasse is nu dat Gooische aan de leiding gaat met 19-50, gevolgd door Ede met 18-42. Zondag gaat Ede op bezoek bij Zwart-Wit.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie