eso40dvopkc, gertjanmeerkerk
eso40dvopkc, gertjanmeerkerk Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: DVO nu al zeker voor de play-offs

10 mei 2022 om 23:20 Korfbal

BENNEKOM Met nog drie wedstrijden te gaan, heeft DVO/Accountor zich al geplaatst voor de play-offs. TOP/LITTA werd met 21-10 verslagen.

,,De eerste helft was slordig van onze kant. Veel plaatsfouten en een verkeerde selectie van de schoten’’, had Richard van Vloten gezien. ,,Wij verzuimden toen al een gat te slaan. Halverwege was het pas 9-7.’’

,,In de tweede helft werd het gat al snel vier punten. Vandaar liepen wij uit naar een vrij simpele overwinning, met een aantal mooie aanvallen. Mooi was ook dat Jeffrey van Huenen, Robbe de Wit Lisanne Fleer en Danique van de Garde ook nog hun minuten konden pakken.’’

Doelpunten: Gertjan Meerkerk 7, Chris van Haren 4, Caitlin Keller en Koen van Roekel 3, Lois Bakker, Jeffrey van Huenen, Menno van der Neut en Lisanne Fleer 1.