Mozaïekwinkeltje
Mozaïekwinkeltje F.Lindeboom

Atelier de Lindeboom Ede

19 september 2021 om 02:31 Kunst Deel je nieuws

Atelier de Lindeboom start  weer met het open atelier mozaïek- en kunstzinnig werken. Sinds kort heeft het atelier ook een mozaïekwinkeltje.

Bij het mozaïeken wordt gewerkt met glas en keramische binnen- en buiten tegels. Hierbij kan een eigen werkstuk gemaakt worden. Deelnemers krijgen daarbij instructie over het werken met het juiste gereedschap, ondergronden, voegmiddel en lijm.

Naast het mozaïeken kan in het atelier ook geschilderd, getekend en creatief gewerkt worden met diverse materialen. Het gaat hierbij om zonder reserves te bewegen met kleur & vorm en prestaties los te laten. Zien wat er ontstaat en je daarmee verbinden. Alles mag er zijn. En alles kan ook weer iets anders worden.

Ervaring met mozaïek en kunstzinnig werken is niet nodig.  Deelname middels een 10 strippenkaart (een jaar geldig).   Dinsdagmiddag van 13.30 - 16 uur (12 en 19 oktober niet).

Op afspraak kan een blijvende herinnering aan uw zwangerschapsbuik gemaakt worden: een gipsafdruk met daarop een prachtig mozaïek.

Voor meer informatie: www.atelierdelindeboom.nl

Mozaïekwinkeltje
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie