Laatste kaarten voor Theatervoorstelling “Wel winnen, hè!” in Ede

1 januari 1900 om 00:00 Lokaal nieuws

In Cultura in Ede wordt op dinsdag 12 februari aanstaande de theatervoorstelling 'Wel winnen, hè!' opgevoerd. In maart 2012 was deze unieke voorstelling, die gaat over hoe je je sportclub kunt versterken en je sporters goed kunt begeleiden, ook al in Ede te bewonderen. Op veler verzoek is de voorstelling opnieuw naar Ede gehaald. De voorstelling is bedoeld voor vrijwilligers bij sportclubs: bestuurs- en commissieleden, trainers en coaches, scheidsrechters en juryleden etc. Er zijn nog enkele toegangskaarten verkrijgbaar, dus bestel uw kaarten snel!

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Daarover gaat deze inspirerende show voor vrijwilligers bij sportclubs! Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit?

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen).

De voorstelling begint op dinsdag 12 februari om 20.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal in Cultura open. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.  De sportbonden en NOC*NSF bieden u een hoge korting aan, waardoor een toegangskaartje slechts € 5,00 kost (normale prijs € 20). De kaarten zijn in de voorverkoop online te bestellen via www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen of via de link op de startpagina van de website van Sportservice Ede, www.sportservice-ede.nl.

Een must-see voor iedereen! De reacties van bezoekers van de voorstelling in maart 2012 waren zonder uitzondering lovend. Op de website van Sportservice Ede staat tevens een filmpje van de voorstelling.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie