Cinemec helpt SBO De Windroos een handje

12 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Vandaag niet zoals gewoonlijk taal, rekenen en lezen op de vrijdagochtend vlak voor het begin van de voorjaarsvakantie. Nee, Valentijnsdag was dit jaar een bijzondere dag voor de leerlingen van SBO de Windroos in Veenendaal. Met de hele school gingen ze naar de film ‘Mees Kees op kamp’. De aanleiding was het enthousiasme van de schooldirecteur, de heer Piet Meivogel. Meivogel genoot zelf zó met zijn kleinkinderen van deze vrolijke familiefilm, dat hij er tijdens de koffiepauze op school niet over uitgepraat raakte. Diverse keren gaf hij aan dat hij wel met het hele team of alle kinderen naar deze film wilde gaan. Maar helaas, ook in het onderwijs zijn de budgetten voor leuke uitjes beperkt. Gelukkig was Cinemec in Ede bereid een handje te helpen! De bioscoop is bereid gevonden tegen een scherp gereduceerde prijs ‘Mees Kees op kamp’ tijdens de normale schooluren te vertonen voor alleen de leerlingen van de Windroos. Daardoor was het mogelijk om met alle kinderen, zo’n 200 totaal, samen gezellig naar de film te gaan.

Enkele reacties van de leerlingen: ‘wat een goede film’, ‘deze was net zo leuk als Mees Kees I’ en ‘het was een hele leuke film, alleen dat zoenen aan het einde vond ik hartstikke vies!’ Deze film is dus niet alleen volgens de directeur, maar ook volgens de leerlingen een echte aanrader!

Meer informatie over SBO De Windroos vindt u op de website www.windroosveenendaal.nl. Voor het maken van een kennismakingsafspraak voor uw kind(eren) kunt u gebruik maken van de website of contact opnemen met de heer Meivogel op nummer 0318-514389.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie