Flamingo zet vrijwilligers in het zonnetje

17 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Ede, 06-03-2014 - “Vrijwilligers vormen een onmisbare schakel in onze samenleving”, aldus bloemist Flamingo. Mensen die zich inzetten voor de ander brengen, net als bloemen, vrolijkheid en gezelligheid. Daarom viert Flamingo van 8 tot en met 22 maart de Mijn Bloemist Vrijwilligersweken. Tijdens deze weken biedt de winkel diverse speciale boeketten om consumenten te inspireren vrijwilligers uit hun omgeving te bedanken.

“Vrijwilligers voegen vreugde en kleur toe. Hun belangeloze inzet en toewijding verdient waardering. Daarom doen wij graag mee met de Vrijwilligersweken van Mijn Bloemist. Op deze manier hopen we te bereiken dat veel vrijwilligers in het zonnetje gezet worden door hun naasten. “Tijdens de Vrijwilligersweken staat de anjer centraal. De anjer is namelijk het symbool voor vrijwilligers. Daarom kan iedereen tijdens de Vrijwilligersweken bij ons terecht voor anjerboeketten in diverse vormen en kleuren. Graag stellen we ook persoonlijke boeketten samen, die passen bij de stijl van de vrijwilliger.”

Veelzijdige vrijwilligersbloem

De anjer staat symbool voor toewijding en doorzettingsvermogen. Deze typische karaktertrekken zijn ook van toepassing op vrijwilligers. Vanwege deze overeenkomsten wordt de anjer ook wel vrijwilligersbloem genoemd.

Vrijwilligersweken

De Vrijwilligersweken zijn een initiatief van 'Mijn Bloemist', het communicatielabel waarmee Nederlandse vakbloemisten worden gepromoot. Flamingo is deelnemer aan dit communicatielabel.

Van 8 tot 22 maart zal Flamingo een aktie houden waarbij u een vrijwilliger aan kunt melden. Onder alle aangemelde vrijwilligers worden er een aantal GRATIS boeketten verloot. Deze aktie is o.a. te volgen via de facebookpagina van Flamingo. (facebook.com/flamingo.ede)

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie