Edese zangeres Paula Vos trakteert publiek op een guilty pleasure

12 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

In een bijna uitverkochte concertzaal genoot het publiek donderdag 6 maart van een fraai samengesteld liedjesprogramma; zelfgeschreven liedjes, songs van beroemde zangers, zelfs een 'guilty pleasure' ontbrak niet. Met goedgekozen liedteksten wist Paula Vos, samen met saxofonist André Jansen en pianist Erik Onninck, het publiek te ontroeren.

Voor de pauze stonden vooral herinneringen aan vroeger, dromen en verwachtingen en de liefde centraal. De liedjes 'Geen kind meer' en 'Mag ik dan bij jou' raakten een gevoelige snaar bij menig concertbezoeker.

Met prachtige liedjes als 'Laat me', 'Wat is mijn hart' en eigen lied 'Huis van mijn herinnering' bezong Paula Vos na de pauze vooral het hier en nu: zijn dromen uitgekomen en mag ik mezelf zijn?

Met haar gevoelige stem en groot bereik droeg Paula Vos de avond. In het lied 'Ken je mij', een tekstinhoudelijk ingewikkeld, poëtisch lied kwamen alle thema's samen. Het was het hoogtepunt van de avond en Vos op het lijf geschreven; ze wist de boodschap feilloos over te brengen, breekbaar maar sterk tegelijk.

'Muzikaal en persoonlijk', deze termen waren van toepassing op de avond en de sfeer in het publiek was ontspannen en geboeid. Er waren duidelijk veel fans aanwezig en het publiek reageerde met een staande ovatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie