Vilente publiceert woningaanbod online

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Zorgorganisatie Vilente heeft, als een Funda voor wonen met zorg, haar woningen online gezet op de website. Zo kunt u vanuit uw eigen stoel alle mogelijkheden om bij Vilente te komen wonen bekijken en vergelijken. Voor als u zelfstandig wilt wonen met zorg dichtbij, in een groepswoning of tijdelijk in het Zorghotel.

Op de website ziet u in één oogopslag welke woningen beschikbaar zijn en kunt u uw voorkeuren aangeven. Het resultaat is een overzicht van woningen dat aansluit op uw wensen. Bij elke woning vindt u nadere informatie en foto’s. Ook kunt u zien wat de wachttijd is en met welke indicaties u bij ons terecht kunt. Vilente is de eerste zorgaanbieder in de regio die op deze manier haar woningen presenteert.

Met het woningoverzicht kunt u eenvoudig onze appartementen en locaties bekijken waar en wanneer het u uitkomt. Met één druk op de knop kunt u meer informatie aanvragen of u aanmelden voor een woning. Kijk nu op www.vilente.nl.

Vilente is een zorgorganisatie met woonzorgcentra, thuiszorg en aanvullende diensten in de gemeenten Ede, Wageningen en Renkum. Onder het motto ‘thuis bij Vilente, Vilente bij u thuis’ staan medewerkers en vrijwilligers dagelijks klaar voor ruim 1300 ouderen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie