Edese Battle For Talent 2014

2 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op zaterdag 12 april vindt in Cultura vanaf 10.00 uur de audities voor de Edese Battle For Talent plaats. De battle (voorheen Showkids) wordt georganiseerd door Comité Nationale Feestdagen in samenwerking met Cultura.

Bij deze battle krijgen zowel aanstormend als gevestigd talent de kans om zich te laten zien aan het Edese publiek. De Edese Battle For Talent is voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar. De kinderen kunnen zowel individueel als in een groep deelnemen aan de wedstrijd. Alle genres zoals o.a.; muziek, show, dans, cabaret, goocheltrucs en acrobatiek zijn mogelijk.

De beoordeling wordt tijdens de voorrondes gedaan door een vakjury. De voorrondes vinden plaats op zaterdag 12 april 2014 in het theater van Cultura. De finale is op zaterdag 26 april op het Museumplein van Ede. Er zijn leuke prijzen te winnen zoals een fotoshoot, kledingbon of een kappersbon. DEAN SAUNDERS reikt de prijzen uit en zal aansluitend optreden.

De Edese Battle For Talent is nog op zoek naar deelnemers, dus ben je goed in dans, zang, muziek of een heel ander talent? Meld je dan snel aan via www.cultura-ede.nl/edesebattlefortalent. Inschrijven is gratis en kan tot donderdag 10 april 2014.

Voor meer informatie kan er gebeld worden met Mirjam van den Berg, telefoon 0318-672 800 of mail naar mirjamvdberg@cultura-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie