24 juli 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

DOWNLOADLINK BEELDMATERIAAL ONDERAAN DIT PERSBERICHT

PERSBERICHT

Ellie uit Amstelveen wint 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Amsterdam, 14 juli 2017 – Een grote verrassing voor Ellie uit Amstelveen. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Afgelopen week werd Ellie verrast in Singer Laren met de BankGiro Loterij-cheque.

Ellie: "Dit had ik nooit verwacht! Ik houd ontzettend van fotografie. Van dit geld ga ik een mooie nieuwe camera kopen."

Voor de uitreiking werd Ellie naar Singer Laren gelokt, een van de culturele organisaties die door de BankGiro Loterij wordt gesteund. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato klaar met een cheque.

Meer dan 100.000 prijzen per maand

Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.

De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

BankGiro Loterij, afdeling Communicatie

T: 020 – 5737 677

E: pers@bankgiroloterij.nl mailto:pers@bankgiroloterij.nl

Volg het laatste nieuws over de BankGiro Loterij via Twitter @BankGiro_Pers https://twitter.com/BankGiro_Pers

Beeldmateriaal:

Helemaal onderaan dit bericht vindt u een link naar fotomateriaal van de uitreiking. Dit hoge resolutie beeldmateriaal is rechtenvrij voor publicitaire doeleinden te gebruiken. Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder.

Fotobijschrift:

Ellie uit Amstelveen ontvangt een cheque van 100.000 euro uit handen van BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato.

Over de BankGiro Loterij – de cultuurloterij van Nederland

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. De helft van de opbrengst schenkt de loterij aan cultuur in Nederland. Maandelijks spelen gemiddeld 600.000 deelnemers mee met de BankGiro Loterij. Zij maken elke maand kans op meer dan honderdduizend prijzen en dragen met de helft van hun lotprijs bij aan alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. Dankzij de deelnemers kan de BankGiro Loterij in 2017 een bedrag van 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Sinds 2002 kon de BankGiro Loterij dankzij haar deelnemers ruim 855 miljoen euro bijdragen aan cultuur in Nederland.

De BankGiro Loterij is met de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. De Goede Doelen Loterijen zijn samen met de Postcode Loterijen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Duitsland de op twee na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. www.bankgiroloterij.nl http://www.bankgiroloterij.nl

Bijlagen:

- 1- Ellie uit Amstelveen.jpg http://www.persdesk.nl/?page=persdesk/bijlage&code=40f6059706

- 2- Ellie uit Amstelveen.jpg http://www.persdesk.nl/?page=persdesk/bijlage&code=e0b989f069

Aanpassen opt-in instellingen via PersDesk.nl http://www.persdesk.nl/?page=persdesk/optin&code=ba08e2ecc7

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie