25 juli 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Bijgeboekte voorstellingen in Schouwburg Amstelveen

Wegens succes zijn er in Schouwburg Amstelveen al een aantal voorstellingen bijgeboekt voor theaterseizoen 17-18. Op zondag 19 november is er een extra voorstelling van De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+) en op dinsdag 10 april geeft Guido Weijers het theatercollege Masterclass Geluk.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+) wordt opgevoerd door jeugdtheatercollectief Meneer Monster in samenwerking met het Australische CDP Theatre Producers. Zondag 19 november is de voorstelling niet alleen om 15.00 uur te zien, maar nu ook om 13.00 uur.

De waanzinnige boomhut

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan, want waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Meneer Monster zet zijn tanden in een van de leukste en meest verkochte kinderboeken in tijden en tovert het om tot een knettergekke voorstelling vol humor en tovenarij. Een echte Meneer Monster-productie voor zowel jong als oud.

Guido Weijers

Dinsdag 10 april 20.00 uur komt Guido Weijers met een nieuwe voorstelling, geen cabaret maar een heus theatercollege. In Masterclass Geluk presenteert hij de wetenschappelijke kant van geluk. Guido volgde zelf Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over 'The Pursuit of Happines' en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

Noot voor de redactie:

Voor vragen over dit persbericht neemt u contact op met: Bernadette Out,

Marketing & Communicatie, telefoon (020) 547 51 61, of out@schouwburgamstelveen.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie