18 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Geachte redactie,

Ik weet dat ik aankondigingen voor de Ouderamstelgids via het webportal kan aanmelden. Het probleem is echter dat Wester-Amstel in Amstelveen ligt en dat staat niet bij de geaccepteerde plaatsen.

Wester-Amstel ligt echter zo dicht bij Ouderamstel dat de activiteiten op Wester-Amstel voor bewoners van met name Ouderkerk, maar Duivendrecht is ook niet ver weg, van belang zijn.

Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als u het bijgaande persbericht met foto over het kerstconcert 24 december op Buitenplaats Wester-Amstel in de Ouderamstelgids op wilt nemen.

Met vriendelijke groet,

Henk Blok

H.P. Blok secretaris "Vrienden van Wester-Amstel" Tel.: 020-6716254 E-mail: secretaris@wester-amstel.nl mailto:secretaris@wester-amstel.nl Web: www.wester-amstel.nl http://www.wester-amstel.nl

Persbericht

Kerstconcert op buitenplaats Wester-Amstel

FAMILIECONCERT

Feestelijk kerstprogramma met Christmas Carols, Airs de Noël en Weihnachtslieder

Op zondag 24 december om 15.00 uur presenteert Vocaal Ensemble SongCircle een gevarieerd programma met kerstliederen uit diverse landen. Mitchell Sandler maakte bewerkingen van klassiekers als White Christmas, Nu zijt Wellekome en Stille nacht. Daarnaast worden ook minder bekende liederen gezongen, zoals als Apple tree wassail, Carol of the drum (prum prum ) en Coventry Carol. Geniet mee op deze zondagmiddag en kom alvast in kerstsfeer met dit aantrekkelijke programma voor de hele familie, waarbij meezingen (als u wilt) bijna onvermijdelijk is …

Na afloop warme wijn verkrijgbaar.

Zondag 24 december, 15.00 uur

Buitenplaats Wester-Amstel

Amsteldijk-Noord 55

1183 TE Amstelveen

Entree: € 12,00, donateurs € 9,00, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Koffie en thee gratis voor aanvang.

Na afloop warme wijn verkrijgbaar.

Reserveren: muziek@wester-amstel.nl of telefonisch op 020-4964938.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie