18 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Beste Redactie,

Hierbij het persbericht betreffende de voorstellingen in de eerste helft van

de kerstvakantie in het Amstelveens Poppentheater.

Hartelijke groet,

Myrthe Schuuring

Amstelveens Poppentheater

PERSBERICHT

Ollie Trollie en Graaf Rucola in de kerstvakantie in het Amstelveens Poppentheater

Op zondag 24 december en woensdag 27 december om 14.30 uur speelt De Vliegende

Koffer de voorstelling 'Ollie Trollie en Mannetje Lampekap'. Ollie Trollie is terug in het theater met een gloednieuw avontuur.

Ollie Trollie is bang voor licht. Dat is niet heel gek voor een trol maar wel lastig. Als Ollie's oma hulp nodig heeft, maakt het plagerige mannetje Lampenkap het Ollie wel heel erg moeilijk. Gelukkig steken zijn nieuwe, bijzondere, vrienden Ollie de helpende hand toe.  De avonturenreis van de lieve grappige Ollie Trollie is geschikt voor alle mensjes en mensen vanaf 3 jaar die van sprookjes houden. 

Op donderdag 28 december om 14.30 uur brengt de Amstelveense acteur Martijn Donders weer een grappig nieuw avontuur van Meneer B. Over griezelen, angst voor het onbekende en vooroordelen.

Tegenover het huis van Meneer B. staat een oud kasteel. Sinds een paar weken woont er een nieuwe buurman. Meneer B. vindt het maar een rare snuiter. Hij heeft altijd zwarte kleren aan en praat met een grappig accent. Maar het meest opvallend zijn wel zijn twee lange hoektanden. Waar komt hij vandaan ? En waarom is Meneer B. een beetje bang voor hem ? Op een dag vraagt zijn buurman hem om op de plantjes te passen terwijl hij op reis is naar het buitenland. Een prima kans om eens rond te snuffelen in het vreemde huis! Is die buurman wel echt zo eng?

Voor alle voorstellingen geldt de toegangsprijs € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439, info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie