Co's kamer succesvol door steun lokale ondernemers

Lokaal nieuws

Wekelijks komen onze gasten (70+) van Co's kamer bij elkaar in Ouderkerk en Duivendrecht. In respectievelijk het Dienstencentrum en het Dorpshuis drinken de deelnemers een kopje koffie en delen de laatste nieuwtjes met elkaar.

Inmiddels sluiten veel vrijwilligers zich aan om de Co's kamer teams te versterken. Deze vrijwilligers zorgen voor vervoer, ontvangst, de koffie, lunch en gezelligheid tijdens deze ochtend.

Na de koffie is er een kwartier bewegen. Dit om lijf en leden mobiel te houden. Daarna is er tijd voor een spelletje, een creatieve activiteit, een wandeling of een andere activiteit naar wens.

De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke gezonde lunch. Plus Wagner in Duivendrecht, Plus Vreeswijk in Ouderkerk, Bakkerij Out en Slagerij Stronkhorst sponseren de inkopen voor de gezonde maaltijd bij Co's kamer in Duivendrecht, en Ouderkerk. Hierdoor kunnen de vrijwilligers elke dinsdag, donderdag en vrijdag een overheerlijke maaltijd op tafel zetten.

Bij Co's kamer in Duivendrecht en Ouderkerk is ook weer ruimte voor nieuwe gasten. Weet u nog iemand die wellicht graag aansluit? Anita of Lesley van Stichting Coherente komen graag bij u langs om kennis te maken en meer over Co's kamer te vertellen.

U kunt Anita bereiken op tel. 020-6993164 en Lesley op tel. 020-4963673

Co's kamer Ouderkerk aan de Amstel

Elke dinsdag, donderdag en vrijdag in het Dienstencentrum in Ouderkerk van 10.00 tot 13.30 uur.

Co's kamer Duivendrecht

Elke dinsdag en donderdag in het Dorpshuis in Duivendrecht van 10.00 tot 13.30 uur.

advertentie