Maandagavond Yoga bij Coherente

10 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Op maandagavond verzorgt Olena Kyrychenko yogalessen bij Coherente. Haar lessen zijn gebaseerd op de klassieke traditie van Iyengar Yoga. Bij Iyengar Yoga gaat het om een precieze manier van aanleren en beoefenen van yogahoudingen (asana's) en ademtechnieken (pranayma's). Via inspanning kom je bij ontspanning, en door je lichaam en ademhaling te beheersen kom je dichterbij je ziel en je geest.

Iyengar Yoga gaat uit van wat je wel kunt, niet van wat je niet kunt. Om de uitvoering van de houdingen te ondersteunen, worden hulpmiddelen gebruikt, zoals yogariemen, blokken, bolsters, etc. Deze lessen zijn dus geschikt voor iedereen, ongeacht je fysieke gesteldheid, je yoga niveau of je lenigheid.

In de lessen op maandagavond zijn nog plaatsen vrij, in de groep van 19.00-20.00 uur en vooral in de groep van 20.15-21.15 uur. De lessen zijn in sporthal Bindelwijk, Kon. Julianalaan 16, 1191 CD Ouderkerk aan de Amstel. De kosten van de lessen bedragen € 80,25 voor 15 lessen (tot het einde van het seizoen). Wilt u eerst een proefles? Dat kan, wel dient u zich even aan te melden bij Coherente: info@coherente.nl of tel. 020 699 31 64 / 020 496 36 73.

Coherente biedt ook andere yogalessen, zoals Critical Alignment Yoga, Hatha Yoga en Mindful Yoga, maar ook Tai Chi, Tekenen en Schilderen, Zumba, Meer bewegen voor Ouderen, Conditiegym en Steps & Shape. Voor meer informatie en aanmelden: www.coherente.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie