Sportief en gezellig er op uit naar Amsterdam

15 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Op bezoek bij het Friendship Sports Centre

De Riki Stichting biedt senioren uit Ouder-Amstel een gezellige en sportieve ochtend aan in samenwerking met Stichting Coherente. Op woensdag 28 maart a.s. kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten zoals zwemmen, jeu de boules spelen (zal zittend plaatsvinden) of zit-volleybal. Alles gericht op senioren en onder leiding van gecertificeerde instructeurs.

Het Friendship Sport Centre beschikt over diverse sportfaciliteiten en is specifiek gericht op ouderen en mensen met een beperking. Het complex beschikt tevens over een schitterend zwembad, wat zeer toegankelijk is voor ouderen omdat het van alle gemakken is voorzien; zoals een verstelbare bodem, een tillift en extra verwarmd water. Mocht u het fijn vinden om een familielid mee te nemen als begeleider, dan is dat mogelijk.

Er is een mooi programma samengesteld en ook voor vervoer wordt gezorgd. 's Morgens vertrekt er een bus vanuit Ouderkerk, via Duivendrecht, naar Amsterdam-Noord. Daar staat een kop koffie of thee voor u klaar met wat lekkers. Na de koffie zullen we het sportcentrum verkennen en wordt u in groepen ingedeeld.

U hoeft geen specifieke kleding aan te hebben of mee te nemen voor de activiteiten. Voor het zwemmen is er alleen een badpak of zwembroek nodig en eventueel badslippers. Een badhanddoek ligt voor u klaar in het zwembad om te gebruiken.

Na het bewegen staat er een uitgebreide en heerlijke lunch voor u klaar, waarna de bus u weer terug naar Duivendrecht en Ouderkerk zal brengen. Er zijn geen kosten verbonden aan dit sportieve en gezellige uitstapje. Wel dient u zich aan te melden bij Coherente, tel. 020 496 36 73.

Het Friendship Sports Centre ligt In Amsterdam-Noord, langs de A10 en naast de mooie landelijke dorpen Ransdorp en Zunderdorp. Het gebouw is een waar kunstwerk met veel glas. Om het gebouw heen zijn grote grasvelden aangelegd. Het centrum staat in Amsterdam, maar u bent er weg van alle drukte.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie