groet

Herman.

Ouderkerk boekt nuttige overwinning.

Ouderkerk trad aan tegen laagvlieger VVH Velserbroek en moest gezien de stand de 3 punten in huis houden.

De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang maar in de 29e minuut zette Ouderkerk de 1-0 op het bord nadat Desley Douglas de bal hard voortrok en Paul Hilbrink de bal achter de keeper gleed. Even daarvoor had Kaj de Jong de bal al een keer op de paal geschoten.

In de 36e minuut was het wederom raak voor de ploeg van v/d Horst toen een mooie aanval over diverse schijven keurig werd afgerond door Kaj de Jong en Ouderkerk met een 2-0 ruststand de thee op kon zoeken.

De tweede helft een zelfde spelbeeld, een sterker Ouderkerk tegen een tegenstander die sporadisch gevaarlijk werd en niet bij machte was om de verdediging van de thuisploeg onder druk te zetten.

We schrijven minuut 58 als Desley Douglas zijn ploeg op een 3-0 voorsprong zet na een hard ingeschoten bal die achter de keeper van Velserbroek in het doel belandde. Het mooiste doelpunt kwam op naam van nieuweling Tijmen v/d Brink die met een fraaie lob over de keeper zijn ploeg op een 4-0 voorsprong zette.

De tegenstander redde de eer, toen Ouderkerk wat ging verslappen, door in de 75e minuut de 4-1 einduitslag neer te zetten.

Al met al een goede overwinning , Ouderkerk staat nu op een keurige 6e plaats en gaat aanstaande zondag naar Haarlem om de inhaalwedstrijd tegen Alliance te spelen.

Door de kritische supporters is Paul Hilbrink gekozen tot speler van de week.