Afbeelding
Friends on Ice

Friends on Ice sluit af met Smeltfeest

4 januari 2019 om 13:10 lokaal

EDE De ijsbaan in het centrum van Ede wordt op zaterdag 19 januari 2019 feestelijk afgesloten met een gratis toegankelijk Smeltfeest.

Vanaf 8 december jl. hebben al velen genoten van de gezellige ijsbaan op het Raadhuisplein. Het bestuur van Friends on Ice kan daarom nu al terugkijken op een zeer succesvol seizoen 2018-2019, terwijl de ijsbaan nog tot en met 19 januari open is. Iedere dag was het druk op de ijsbaan. Er werd met plezier vrij geschaatst door kinderen, ouders, vrienden en familie. Maar ook vele scholen bezochten de ijsbaan en diverse teams streden tijdens de Curling competitie. Voor deze Edese ijspret bedankt Stichting Friends on Ice de gemeente Ede, de sponsors en alle vrijwilligers.

Het seizoen wordt daarom feestelijk afgesloten op zaterdag 19 januari met een groots en gezellig Smeltfeest van 20.00 – 24.00 uur. Het Smeltfeest vindt plaats op de ijsbaan en in de bar van De Scheve Schaats en De Friese Doorloper. Je kunt dus nog schaatsen en tegelijk genieten van diverse artiesten.

Om 20.00 uur start zanger, DJ & entertainer Mark Verriet en verder treden ook Lesley Williams en Jacques Herb op. Het belooft een enorme gezellige slotavond te worden voor jong en oud. Voor het Smeltfeest wordt geen entree gevraagd, maar een vrijwillige bijdrage van € 5,00 wordt zeer op prijs gesteld.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie