Het team 'Chocadeau' van de Christelijke Hogeschool Ede.
Het team 'Chocadeau' van de Christelijke Hogeschool Ede. CHE

'Chocadeau' wint hbo-prijs ‘Studentonderneming van het Jaar’

5 juni 2019 om 14:59 lokaal

EDE Het team 'Chocadeau' van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) heeft de hbo-prijs gewonnen tijdens de Edese verkiezing 'Studentonderneming van het Jaar'. Vanuit de opleiding Bedrijfskunde ontwikkelden de ondernemers Floris de Block, Rinse Dukel en Rianne Modderkolk een chocolade giftbox waarmee zelf een chocoladereep kan worden gemaakt. Daarnaast waren zij ook de favoriet van het publiek en gingen ze ook met de publieksprijs ter waarde van honderd euro naar huis.

Op dinsdag 4 juni vond op de CHE voor de tweede keer de Edese verkiezing 'Studentonderneming van het Jaar' plaats. Studentondernemingen van diverse opleidingen van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) en het Pallas Athene College streden om de felbegeerde titel in hun categorie. 

PALLAS ATHENE COLLEGE De winnaars van de Pallas Athene College-prijs zijn de ondernemers Varié Tool, Isabella Schut, Ymme Nijenhuis, Sylke Slooterdijk, Rémon ten Hoeve. Met hun multitool in pocketformaat zorgen ze dat niemand meer zonder gereedschap staat. De jury was onder de indruk van hun pitch en hun goede gebruik van social media.

De verkiezing is een initiatief van de scholen in Ede en wordt gesponsord door de gemeente Ede. Naast de geldprijs ontvangen de winnaars spreektijd op het Business Event Ede, op 14 oktober in de Reehorst.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie