Van Gent Finaleweken: Harskamp komt tekort tegen topper Zeewolde

17 maart 2018 om 19:21 lokaal Finaleweken 2018

HARSKAMP ,,Bij Zeewolde kun je gewoon verliezen. De 4-0 nederlaag is nooit welkom maar wel binnen de perken", opende Harskamp trainer Bob Jansen.

Hij kende behoorlijk wat personele problemen om een dertien tal spelers mee naar Zeewolde te kunnen nemen.

,Het aantal blessure gevallen neemt toe. Daar komt na vandaag ook Jasper Jansen nog bij. Hij wordt aan zijn knie geopereerd en we zijn hem dus een tijdje kwijt. Maar de spelers die er wel waren hebben keihard gewerkt."

Binnen drie minuten stond het al 1-0. Willem Willemse, geleend van het tweede team maakte een overtreding. De vrije bal werd door Rutger de Vries afgerond.

,,Diezelfde speler maakte in de twintigste minuut ook de 2-0. Een voorzet van rechts werd door hem achter doelman Detmar Hardeman getikt", had Jansen genoteerd.

In de eenenveertigste minuut kwam Harskamp op een 3-0 achterstand. ,,Een vrije trap over de muur in de hoek. Er werd naar gekeken maar daar bleef het bij. Chris Hoppen kon worden gefeliciteerd", sipte de trainer.

In de tweede helft gaf Harskamp weinig weg. ,,Maar eigenlijk hebben wij zelf ook niet of nauwelijks een mogelijkheid gehad. Met de 4-0 (Yasin Karpuz) in de vijfenzestigste minuut was het over. Ik vond Zeewolde een goede ploeg, die zeker nacompetitievoetbal gaat spelen", besloot de Harskamp trainer.

Dat zit er voor zijn ploeg dit seizoen niet in. Harskamp bezet in de vierde klasse de laatste positie met twee punten. Vierhouten heeft vijf punten meer en drie wedstrijden minder gespeeld.

Zaterdag ontvangt Harskamp middenmoter EFC '58.