Verhuisdozenactie.
Verhuisdozenactie. Pr

Verhuisdozenactie in kader van jubileum

Lokaal Deel je nieuws

Verrassing! De Hypotheker in Ede bestaat 35 jaar en viert haar jubileum door klanten gratis verhuisdozen mee te geven. De actie is mogelijk gemaakt door samenwerking met het lokale verhuisbedrijf in Ede: de Mondial Waaijenberg Groep.

De actie loopt tot en met januari 2021 en is bedoeld voor klanten die geslaagd zijn in hun zoektocht naar een nieuwe woning. Aangezien De Hypotheker 35 jaar bestaat zijn er voor iedere klant maar liefst 35 verhuisdozen beschikbaar. De verhuisdozen zijn een welkome aanvulling in de voorbereiding op de verhuizing. Alle ondersteuning in deze stressvolle tijd, waarin er veel geregeld moet worden, is van harte welkom. 

De Hypotheker heeft voor deze actie bewust gekozen voor een verhuisbedrijf uit dezelfde stad: de Mondial Waaijenberg Groep. Als gecertificeerd Erkend Verhuizer kunnen klanten rekenen op een professionele en zorgvuldige uitvoering van hun verhuizing. Daar horen uiteraard ook gebruiksvriendelijke en kwalitatief goede verhuisdozen bij om de inboedel optimaal te beschermen. 

advertentie
advertentie