Leesgroep geschiedenis Ede zoekt enkele nieuwe leden

1 augustus 2021 om 14:16 Lokaal Deel je nieuws

Er zijn enkele plaatsen vrij in onze geschiedenisleesgroep in Ede. Wij bespreken en becommentariëren met elkaar de gelezen geschiedenisboeken. Onze groep, nu bestaand uit een zestal leden, maakt daarbij een keuze uit de boekenlijst van de landelijke organisatie Senia, zie www.senia.nl geschiedenisleesgroep. De boeken worden soms besproken aan de hand van leeswijzers. Leeswijzers die verstrekt worden door de landelijke organisatie Senia.
Om deel te nemen aan onze groep wordt je lid van deze landelijke organisatie Senia. De kosten hiervan bedragen  € 37,50 per jaar. Senia doet elk jaar een voorzet voor de geschiedenisboeken waaruit we als groep een keuze maken. Ook is er de mogelijkheid om zelf titels aan te dragen.
De leesgroep komt zes keer per jaar bijeen op maanmiddag van 14:00 uur tot 15:30 uur. De bijeenkomsten vinden roulerend plaats bij de deelnemers thuis. Het eerste boek dat wij komend seizoen gaan bespreken is “Zwarte golf” hoe de rivaliteit tussen Saoedi-Arabie en Iran het leven in het Midden Oosten heeft verwoest. Heeft u belangstelling opgeven of informatie inwinnen kan via a.debruin10@chello.nl.
 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie