Jubilate o.l.v. Jan Willem den Hartogh
Jubilate o.l.v. Jan Willem den Hartogh Arno Lambregtse

Jubilate hervat de koorrepetities

Lokaal Deel je nieuws

Met heel veel genoegen kan ik als dirigent van zangvereniging Jubilate meedelen dat we weer als koor bij elkaar kunnen komen! Wat is er naar uitgekeken. We hebben 4 kleine repetities gehad voor de zomervakantie. Wat was dat fijn. Als dirigent kan ik u vertellen hoe trots ik was en ben dat er zoveel weer de weg hebben gevonden. Veel koorleden die ik sprak vertelde hoe ze de wekelijkse repetitie hebben gemist. En hoe fijn is het om weer verhalen met elkaar te kunnen delen. Want ja, er is veel gebeurd in de afgelopen periode. Vreugde en verdriet.

Ik vind het mooi om te zien als dirigent dat een ieder graag komt zingen. Want ja, we houden van hard werken. Ik zal je zeggen het is tijdens de repetitie nog nooit zo stil geweest! Voorheen werd er best wel wat gekletst als er gestudeerd werd met een stemsoort die niet de beurt was. Nu ivm de maatregelen is dat een stuk makkelijker.

Met de maatregelen die zorgen voor een gepaste afstand (1,5 meter regel) kunnen we terecht in de Bethelkerk van Ede. Dit is een heel fijne locatie om samen te komen.

We gaan dinsdag 31 augustus weer van start en nodigen een ieder graag uit om met ons mee te komen zingen.
Dit mag als nieuw lid om heerlijk mee te doen. Er kan ook gekozen worden om als projectlid mee te komen zingen.
Graag presenteren wij u twee projecten.

In het najaar hopen we een populair concert te kunnen geven met medewerking van een sopraan, viool, contrabas, hoorn, hobo en orgel. Ik zal zelf van achter de vleugel de leiding nemen.

Dit zelfde zullen we later dit jaar doen in voorbereiding voor een (traditioneel) kerstconcert. Hieraan zullen een slagwerker, trompetist, fluitist en organist hun medewerking verlenen.

Kortom, Jubilate heeft er zin in en nodigt een ieder van harte uit.

Dinsdagavond 31 augustus, Bethelkerk Ede, aanvang 19.45 uur.

advertentie