Kerstballenspeurtocht tijdens kerstvakantie bij Natuurcentrum Veluwe
Kerstballenspeurtocht tijdens kerstvakantie bij Natuurcentrum Veluwe Natuurcentrum Veluwe

Kerstballenspeurtocht tijdens kerstvakantie bij Natuurcentrum Veluwe

6 december 2021 om 12:07 Activiteiten Deel je nieuws

Heb je even genoeg van het binnen zitten, ga dan lekker aan de wandel bij het Natuurcentrum Veluwe. Tijdens de kerstvakantie organiseert Natuurcentrum Veluwe “Kerstballenspeurtochten” voor het hele gezin. Van 24 december 2021 t/m 9 januari 2022 kun je bij de kassa van het Natuurcentrum gratis beschrijving, route en opdrachten voor de “Kerstballenspeurtocht” afhalen. De speurtochten van ca. 5 km zijn voor kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van ouders of grootouders.

De speurtocht begint en eindigt bij Natuurcentrum Veluwe. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het natuurcentrum, ook voor de fietsen. Auto’s graag parkeren op het grote parkeerterrein net over het wildrooster. Honden mogen mits aangelijnd mee.

Op de route hangen enorme kerstballen met meerkeuzeantwoorden in de bomen. De bijbehorende vragenboekjes met antwoordformulier zijn tijdens de openingstijden gratis verkrijgbaar bij het Natuurcentrum. Uiteindelijk kun je met alle goede antwoorden een zin vormen. Maak jij deze zin vervolgens op de leukste manier af én ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je kans op leuke prijzen! De winnaars worden na 9 januari 2022 via de website en de Facebook-pagina van het Natuurcentrum bekend gemaakt.

Deze speur- en wandeltocht is een leuk en leerzaam uitje voor jong en oud.

Tijdens de kerstvakantie is het natuurcentrum alle dagen geopend van 10.30 tot 16.00 uur.
Voor meer informatie zie www.natuurcentrumveluwe.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie