Binnentuin De Zuiderkroon
Binnentuin De Zuiderkroon Monique

Mooi verlichtte binnentuin voor de senioren van De Zuiderkoon

Lokaal Deel je nieuws

Niemand minder dan Burgemeester Verhulst ontstak op 8 december samen met initiatiefneemster Monique Oolders Meijer de prachtige verlichting in de binnentuin van seniorencomplex De Zuiderkroon in Ede-Zuid.

Sinds het begin van de Coronacrisis is er voor de 120 bewoners van het seniorencomplex al het nodige georganiseerd voor wat vertier. Bewegingsmomenten die gefaciliteerd werden door Tesqua, De Jong Fysiotherapie en Allround training, diverse muzikale optredens en nu voor de tweede keer op rij een mooi verlichtte binnentuin om wat sfeer te brengen in de donkere periode die komen gaat. 

Voorafgaand aan het ontsteken van de verlichting zijn de bewonerscommissie en het ondersteuningsteam langs alle deuren gegaan om alle bewoners te voorzien van een leuke attentie en een handgeschreven kaart, met op de achtergrond klinkende kerstliederen in de binnentuin. Voor de bewoners die een extra zware periode hebben gehad, was er ook een mooi kerststukje. 

Vlak voor het ontsteken van de verlichting werd er gezamenlijk een lied gezongen, uiteraard met inachtneming van de op dit moment geldende richtlijnen. 

Voor dit jaar is dit het laatste moment van samenkomen geweest omdat het te nat en te koud wordt om activiteiten in de binnentuin te organiseren. De ontmoetingsruimte is door de huidige regels gesloten.  De bewonerscommissie hoopt dat het aantal besmettingen afneemt zodat we weer verder kunnen gaan met organiseren van leuke momenten. Wij staan open voor suggesties. 

Wilt u een een steentje bijdragen? Wij vernemen het graag. Stuur gerust een bericht naar Monique.

advertentie