Blije gezichten door wens die in vervulling ging
Blije gezichten door wens die in vervulling ging Nancy van Zetten

Publieksboerderij de Proosdij laat wensen uitkomen

Lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 19 januari kwamen er op de Proosdij enkele wensen in vervulling. In de week voor kerst was er voor alle bezoekers een kerstwandeling georganiseerd. Binnen deze wandeling stond ook een grote wensboom van meer dan 6 meter. Bezoekers konden hierin een wens ophangen. Er werden meer dan 350 zeer uiteenlopende wensen gedaan. Enkele daarvan kon de Proosdij in vervulling laten gaan. Veel wensen waren gericht op de Corona maatregelen. Ook kwamen hele persoonlijke wensen over dierbaren naar voren. 

De medewerkers van de Proosdij hebben vijf uitvoerbare wensen uit de boom gehaald om in vervulling te laten gaan. Zo wilde Siem graag een trekker en Teun wilde graag een trein. Ariana gaf aan graag warme handschoenen te willen en Lisa wilde een kinderfeestje thuis tijdens de kerst. Gerdy wenste dat haar tassen verkocht konden worden in de Schenkerij.   

Voor Siem, Teun en Ariana kwam de wens volledig uit. Zij namen de trekker, trein en handschoenen in ontvangst.   

Voor Gerdy en Lisa werd de wens een klein beetje aangepast. Zo kreeg Gerdy een waardebon voor een gratis kraampje tijdens de zomermarkt in juni 2022.  Lisa kreeg een tegoedbon voor een geheel verzorgd kinderfeestje op de Proosdij voor 10 kinderen.   

Zo waren er allemaal blije gezichten.

Lisa hing haar wens in de wensboom op 1e kerstdag
advertentie