Creabea inloop

Lokaal Deel je nieuws

Er zijn diverse plekken in Ede waar je samen met anderen creatief bezig kunt zijn met je hobby(s). Echter zijn deze doorgaans gericht op één specifieke hobby of activiteit, of het programma staat al van te voren vast en je vindt niet alle onderdelen (even) leuk of kunt deze niet doen door een fysieke beperking.

Je wilt wel graag meedoen en (nieuwe) sociale contacten opdoen, maar dan in je eigen tempo en met een activiteit die je wel kan doen en die je echt leuk vindt. De ene week schilderen en de andere week liever handletteren of een scrapbook maken of houtsnijden? Waarom ook niet. Het enige wat je nodig hebt zijn een ruimte, gezelligheid, gelijkgestemden en je eigen meegebrachte materialen en je kunt aan de slag.

Wil je dus gezellig met andere creabeërs en freubelaars bijkletsen en zelfstandig aan de slag? Van elkaar leren en afkijken? Eventueel een nieuwe hobby oppakken nadat je iemand anders iets leuks zag doen, of misschien een spar-maatje vinden binnen je eigen interesse? Elkaar tips en trucs geven hoe je met een beperking toch dat zou kunnen doen wat je leuk vindt?

Voel jij je hierdoor aangesproken en ben je tussen de 30-55 jaar? Dan ben je van harte welkom om vanaf donderdag 3 februari 2022 iedere week (behalve in de schoolvakanties) op donderdagochtend met je eigen project  van 10.00 – 11.30 uur aan de slag te gaan bij de inloop in de ontmoetingsruimte van buurthuis de Meerpaal. Entree is gratis (neem wel je eigen spullen mee), consumpties zijn tegen betaling verkrijgbaar aan de bar.

Adres: Industrielaan 1. Telefoon 0318-630514 / email info@meerpaalede.nl. De Meerpaal is toegankelijk voor minder validen. Voor vragen neem contact op met Mascha Geurts, Sociaal Makelaar in Ede Zuid, telefoon  06 82142541/ email mgeurts@malkander-ede.nl .

advertentie