Uitreiking prijs kerstballenspeurtocht
Uitreiking prijs kerstballenspeurtocht nc veluwe

Kerstballenspeurtocht Natuurcentrum Veluwe een groot succes

Lokaal Deel je nieuws

De Kerstballenspeurtocht voor het hele gezin, die Natuurcentrum Veluwe in de kerstvakantie organiseerde, was een groot succes. Jong en oud uit heel het land beleefde veel plezier aan de 5 km lange speurtocht over de Edese heide en door natuurgebied de Noord-Ginkel.

Langs de route hingen grote rode kerstballen met meerkeuze antwoorden op de 27 vragen uit het programmaboekje. De gevonden letters vormden een slagzin die jonge deelnemers tussen de 6 en 12 jaar zo origineel mogelijk moesten afmaken. Bijna 320 antwoordformulieren werden ingeleverd door bezoekers uit het hele land.

De inzendingen werden verdeeld in drie leeftijdscategorieën: 6 en 7 jaar, 8 en 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Voor de drie meest originele inzendingen per categorie was een leuke prijs beschikbaar.

De prijswinnaars zijn:

Categorie 6 en 7 jaar

1 Jouke v.d. Fliert (Ede)

2 Anne Jansen

3 J. Wintersen (Zevenaar)

Categorie 8 en 9 jaar

1 Julia van der Plas

2 Basten Paulis (Bodegraven)

3 Marije van Leeuwen (Ede)

Categorie 10 t/m 12 jaar

1 Anne Myrthe den Hartog (Heemstede)

2 Hannah Abrahamse (Ede)

3 Marit Molendijk (Rheden)

Het Natuurcentrum Veluwe heeft inmiddels contact met de winnaars opgenomen, zodat de prijzen uitgereikt kunnen worden.

De Kerstballenspeurtocht werd mede mogelijk gemaakt door Bloem Pannenkoeken, Boek en Buro, Echte Bakker van der Veer, Totaal Vloeren Betonherstel en Gemeentelijk Bosbedrijf Ede.

Door het grote succes van deze winterse speurtocht overweegt het Natuurcentrum om hier in het voorjaar een vervolg aan te geven.

Voor meer informatie zie www.natuurcentrumveluwe.nl

advertentie