ZvjL Arnhem, Ede en Nijmegen in de Open Hof Ede 2019
ZvjL Arnhem, Ede en Nijmegen in de Open Hof Ede 2019 F.K.

Geraakt door kanker? Zing!

24 januari 2022 om 15:43 Lokaal Deel je nieuws

Geraakt door kanker? Zing!

Op 4 februari is het Wereldkankerdag, wereldwijd wordt er stilgestaan bij de impact van kanker. Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met kanker, als patiënt of als naaste. De ziekte verandert het leven van de patiënt en heeft invloed op het leven van partners, kinderen of vrienden.

In Ede zingen mensen, die geraakt zijn door kanker, samen in een enthousiast koor. Wat is het fijn om niemand wat uit te hoeven leggen. We weten van elkaar dat je wat mee gemaakt hebt. Je hebt zelf de diagnose kanker gekregen of je naaste is ernstig ziek (geweest). Toch praten we nauwelijks over het ‘ziek zijn’. Wat de koorleden verbindt is het samen zingen. Zingen werkt helend, geeft goede energie en helpt bij het verwerken van een moeilijke tijd. Voor dat zingen hoef je geen zangervaring te hebben. Iedereen, die geraakt is door kanker is van harte welkom. Vooral het plezier in zingen staat voorop. We zingen liederen uit verschillende culturen, mooie liedjes die je raken of waar je blij van wordt. En als iemand een keer een slechte uitslag heeft of een moeilijke dag, dan zingen we voor elkaar. Een koor waarin we zingen voor ons leven: Zingen voor je Leven Ede.

Wil je kijken of dit koor bij je past? We zingen in het Toon Hermans Huis Ede, gevestigd in de Open Hof neem bij interesse even contact op zie:

https://zingenvoorjeleven-arnhem-ede.nl/toon%20hermans%20huis/toon%20hermans%20huis%20ede.html

We zingen iedere tweede dinsdag (even weken) van 10.00 - 12.00 uur, wees welkom!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie