Maak gratis kennis met het 55+ beweegaanbod van Sportservice Ede

17 maart 2022 om 15:22 Lokaal Deel je nieuws

Het lijkt er op dat we langzaam maar zeker corona achter ons kunnen laten. Vrijwel alle maatregelen zijn afgeschaft en alle activiteiten gaan weer met volle vaart van start. Zo ook Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO), sport- en beweegactiviteiten van Sportservice Ede voor iedereen vanaf 55 jaar. In de week van maandag 4 t/m vrijdag 8 april kan iedereen het enorme aanbod gratis uitproberen. De beweegweek is één van de activiteiten die Sportservice onder de noemer #Fitinapril uitrolt om mensen te stimuleren in beweging te komen.

In het aanbod onder andere Koersbal, Gymnastiek, Yoga, Fitles, werelddansen 55+, Bewegen met Plezier, Bewust Bewegen, volksdansen, Sport & Spel, Ontspannen Bewegen, Country Line Dance en Soul Swing. De activiteiten zijn door de hele gemeente Ede te vinden. Alle lessen zijn erop gericht om de deelnemers soepel en in beweging te houden. Samen sporten is bovenal ook gezellig en leuk.

Probeer het uit. Kom van maandag 4 t/m vrijdag 8 april 2022 sfeer proeven en een gratis proefles(sen) volgen tijdens onze Beweegweek 55+. Het geeft meteen een goed beeld van de inhoud van de lessen en docent. Alle lessen die Sportservice Ede geeft kunnen gevolgd worden. Wanneer een les vol zit, gaan we kijken naar andere mogelijkheden met u.

Wie kennis wil maken met één van de lessen of daar graag meer informatie over wil kan contact opnemen met Angeline van de Kraats van Sportservice Ede via 06 -51 56 15 21 of stuur een e-mail naar angeline.vandekraats@sportservice-ede.nl. Een overzicht van al het aanbod staat op www.sportservice-ede.nl/senioren-55-plus/.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie