Edese blogger Cynthia Lukassen viert jubileum
Edese blogger Cynthia Lukassen viert jubileum Michelle Melissen / Fotostudio Misabelle

Edese blogger viert 5-jarig jubileum

31 maart 2022 om 16:06 Lokaal Deel je nieuws

Wat ooit als hobbyblogje begon, is in 5 jaar uitgegroeid tot een blog met 15.000 bezoekers per maand. Edese blogger Cynthia Lukassen van Cynspirerend.nl viert haar jubileum de hele maand april door drie grote weggeefacties te organiseren. “Omdat ik mijn lezers eens goed in het zonnetje te zetten. Als een dankjewel!”

Cynthia Lukassen begon in 2017 voor het eerst met het schrijven op haar blog. Gewoon, om haar emoties te verwoorden na een pittige periode. Maar gaandeweg leerde ze steeds meer bij over goede online teksten schrijven en kwamen er zelfs opdrachten op haar pad.

Dansje in de woonkamer

“Bij de eerste opdracht deed ik dansje in mijn woonkamer! Zo gaaf!” Die verzoeken stroomden de afgelopen jaren steeds meer binnen, waardoor ze in januari 2022 de stap nam om van haar hobbyblog haar bedrijfje te maken. “Het is heerlijk om eigen baas te zijn. En vooral: om van mijn passie voor schrijven mijn werk te maken. Daar ben ik erg trots op. En ja, ik doe stiekem nog steeds wel eens een dansje in de woonkamer van blijdschap!”

Druk met minibieb wandelroutes

Op Cynspirerend schrijft de Edese blogger niet alleen over bordspellen, lekker eten en bewust leven, maar ook de minibiebs in Ede mogen op haar aandacht rekenen. “Vorig jaar maakten we voor het eerst vier minibieb wandelroutes door Ede. Dit was zo’n succes dat we daar ook dit jaar mee doorgaan. De voorbereidingen voor routes door Veldhuizen en de Rietkampen zijn in volle gang.”

Dankbaarheid

Maar eerst ligt haar focus op haar jubileum maand. “Ik had van te voren niet verwacht dat ik na vijf jaar nog steeds zou schrijven op mijn website. Laat staan voor zoveel lezers. Dankbaarheid. Dat is vooral wat ik voel.” En die dankbaarheid zet ze om in 3 grote winacties op haar website.

Jubileum maand vol winacties

“Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een paar bedrijven benaderd waar ik de afgelopen jaren met veel plezier mee heb samengewerkt.” Al deze bedrijven hebben allemaal leuke producten bijgedragen om tot drie rijkelijk gevulde weggeef pakketten te komen. “Het is één verwenpakket, één mooi pakket voor kids en natuurlijk een bordspellenpakket! Want tja, we zijn dol op spelletjes!”

Ga voor meer informatie naar de website van Cynthia: www.cynspirerend.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie