Bewaarschool onderweg te zien
Bewaarschool onderweg te zien P.Cornelissen

toertocht en jubileum motorclub de schaffelaar.

4 mei 2022 om 09:42 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 7 mei organiseert Motor Toer Club De Schaffelaar weer haar toertocht. Deze 36e Schaffelaartoertocht is voor alle motorrijders toegankelijk.

De route heeft een lengte van 176 km en voert de deelnemers over de kleine binnenwegen van de provincies  Gelderland en Utrecht. Mooie landschappelijke facetten als bossen, water en het open landschap zitten weer allemaal verwerkt in deze route, zodat er volop genoten kan worden.

Het vertrekpunt is wederom bij café-rest. De Rotterdammer in Stroe. Hier kan men zich tussen 10.00 en 14.00 uur inschrijven en wordt de digitale route ingelezen in het gps-toestel van de deelnemer (zie voor welke toestellen en het format onze website), maar de route is tevens (beperkt) op papier aanwezig. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Voor verdere info: Paul Cornelissen, 033-4621475 of www.mtcdeschaffelaar.nl/nieuw.

MTC De Schaffelaar bestaat dit jaar 40 jaar. Wij zijn een klein clubje. Momenteel 21 leden. We hebben ook niet de intentie om een grote club te worden, maar een paar nieuwe enthousiaste leden zijn van harte welkom. Interesse gewekt? Kijk dan eens op onze website en kom eens langs op een clubavond. Elke 1e maandag v.d. maand hebben wij, vanaf ca. 20.30 uur, clubavond in Ontmoetingscentrum de Eng in Voorthuizen.

Onderweg
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie