Erwin van Veldhuizen en Jandino Asporaat
Erwin van Veldhuizen en Jandino Asporaat Selfie

Jandino stond voor volle zaal in Ede

7 mei 2022 om 23:26 Lokaal Deel je nieuws

Vrijdagavond stond cabaretier, presentator en zanger Jandino Asporaat op de bühne van Theater Cultura met zijn show Perspectief.

Jandino Asporaat is na zijn show Opgefokt terug met een gloednieuwe solovoorstelling. In Perspectief opent hij je ogen over hoe je onderwerpen vanaf meerdere kanten kunt bekijken. Hoe kan het dat de een tot een hele andere conclusie komt dan de ander terwijl het over hetzelfde onderwerp gaat? De cabaretier vertelde dat je meer uit het leven kan halen zonder een ik-heb-altijd-gelijk-houding. Bekijk het eens vanuit een ander perspectief!

Jandino staat te springen om weer te mogen optreden en je te laten bulderen van het lachen. “Ik ga weer het podium op, zo ‘imperfect’ als ik ben. Lekker gestoord, zeer gefocust en vooral open voor andere perspectieven.

BN-Watcher Erwin van Veldhuizen zocht Jandino op na afloop in een bomvolle foyer. Erwin en Jandino hadden elkaar al jaren niet meer gezien, maar het weerzien was top, aldus Erwin. ,,Hey Broski, ik herkende je gelijk, hoe gaat het met je”? Zo opende Jandino het gesprek.

Het ging er gemoedelijk aan toe in de foyer. Jandino nam voor iedereen de tijd. Het publiek ging tevreden naar huis.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie