Mannenkoor Voice Male
Mannenkoor Voice Male tvb

Geen Noot Geen Nood voor mannenkoor Voice Male!

8 februari 2023 om 17:15 Lokaal Deel je nieuws

Geen Noot Geen Nood voor mannenkoor Voice Male!

Het mannenkoor Voice Male heeft plaats voor nieuwe leden. Sterker nog: geïnteresseerde mannen zijn zeer welkom. Zo welkom dat Voice Male bereid is mannen op te halen en naar de repetities te brengen!  Tot 1 juli 2023 zijn er open repetities  en wel op dinsdagavond

Als je kijkt naar het aantal koren, dan moeten de Nederlanders wel een volk van zangers zijn.   Er wordt kennelijk niet alleen in de badkamer gezongen. Ook in Bennekom zijn diverse koren. Het mannenkoor Voice Male is hier onderscheidend in.  De mannen hebben namelijk veel plezier bij het samen inoefenen van een melodie, bij het afstemmen op elkaars stem en natuurlijk vooral bij het genieten van het resultaat en van het succes bij het optreden.

Voice Male heeft een zeer breed repertoire: klassiek zowel als populair, van Schubert tot The Beatles en Vals Plat.  Er wordt geoefend onder de bezielende leiding van dirigent Ali Hendriksen, die in de regio bekend is met haar zangstudio, zij is dan ook de enige dame die tot het koor wordt toegelaten. De kooravond is op dinsdagavond, van 19.45 tot 21.45 uur, in zalencentrum De Brink, aan de Brinkstraat in Bennekom.

Mannen die een avondje ontspanning willen bezoek dan deze kooravond .

Voor meer informatie: Bezoek dan de website www.voicemale.nl of bel met Therus van Beek 0318-420238

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie