Jeugdshowband Irene bereidt zich voor op nieuwe show
Jeugdshowband Irene bereidt zich voor op nieuwe show Showkorpsen Irene

Preview van show ‘Teenage’ door Jeugdshowband Irene Ede op 3 juni

29 mei 2023 om 14:17 Lokaal Deel je nieuws

Maanden zijn ze al aan het oefenen, eerst de muziek studeren en daarna de passen en bewegingen. Komende zaterdag om 16 u krijgt het Edese publiek de primeur van de show ‘Teenage’. Belangstellenden zijn welkom vanaf 15:45 u bij voetbalvereniging DTS aan de Inschoterweg. 

“Een show neerzetten is echt een prestatie.” vertelt korpsbegeleider Hanneke Overdijkink. “Het is muziek, exercitie en een verhaal vertellen in één. En de kinderen hebben ook zelf meegewerkt aan het ontwerp van de show.“

De show ‘Teenage‘ is een verhaal van een tiener. Iedereen herinnert zich wel de lange zomervakantie voordat je naar de middelbare school gaat. Een tijd waarin er veel verandert: huiswerk maken en hard leren, onzekerheden, nieuwe vrienden maken en misschien een eerste verliefdheid. Maar er zijn helaas ook kinderen die te maken krijgen met pesten en buitengesloten worden. Hopelijk is er dan hechte groep vrienden die voor je klaar staat. Zij zullen je troosten en leuke dingen met je doen, zoals muziek maken. Dat alles laten de jongens en meisjes van de jeugdshowband zien tijdens de preview op 3 juni van hun show ‘Teenage’!

En het wordt een druk weekend, want een dag eerder zijn ze ook bij de intocht van de avondvierdaagse, net als de showband. Dan geen shows maar wel heel veel muziek op vrijdag 2 juni bij het defilé in het centrum van Ede. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie