Afbeelding

Automobilist uit Lunteren raakt twee bomen

27 november 2011 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Om nog onduidelijke reden heeft een 25-jarige automobilist uit Lunteren vrijdagmiddag twee bomen, die langs de Harderwijkerweg in Arnhem staan, geraakt.

Bij dit ongeval zou de man gewond zijn geraakt. De aard van het letsel is nog onbekend; wel is hij naar het ziekenhuis geweest. De bestuurder zou geen gordel hebben gedragen. Voor zover bekend raakte de wagen total loss. Het kentekenbewijs werd ingevorderd.

Wormshoefwijk Lunteren

LUNTEREN - Woningcorporatie Woonstede houdt donderdag 8 december de jaarlijkse bijeenkomst met bewoners van de Lunterse Wormshoefwijk. De avond begint om 20.00 uur in buurthuis De Schakel aan de Schaepmanstraat.

Het programma omvast onder meer de Vraagbaak Lunteren in oprichting, het nieuwe project Goede Buur en de toekomst van het buurtcentrum De Schakel. Bovendien zal Hans Kregting van de Huurdersbond Ede en Omstreken spreken. Hij vertelt over de Huurdersbond, de algemene huurvoorwaarde van Woonstede en zelf aangebrachte voorzieningen van huurhuizen. Bovendien is er deze avond een verloting en tombola.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie