Beloning blijft uit voor Advendo'57

28 januari 2012 om 00:00 Nieuws

EDERVEEN - ,,Wij speelden goed. Hadden minimaal een punt verdiend. Daar was iedereen het over eens. Maar we staan wel met lege handen'', concludeerde Jan Gaasbeek na het 2-1 verlies van Advendo'57 bij DFS.

Met twee doelpunten van Mike Louwaars stond binnen 20 minuten een 2-0 op het scorebord in Opheusden. ,,Eerst stonden we bij balverlies verkeerd'', had Gaasbeek gezien. ,,De tweede treffer was een schot van 30 meter die onder de kruising binnen viel. Zo'n doelpunt maakt die jongen nooit meer.''

,,We pakten het goed op'', meende de scheidende trainer. Zowel Nico van Roekel als Jaap van Doorn waren dicht bij de 2-1. Die viel alsnog na een vrije trap van Mark Jansen.

,,De tweede helft waren we beter. Jaap van Doorn had nog een grote kans. Maar de meer dan verdiende gelijkmaker wilde niet vallen. Jammer. Dat was ook goed voor het vertrouwen geweest'', weet Gaasbeek. Die zag Dick ten Ham kort voor het einde nog zijn tweede gele kaart krijgen.

,,Ik moet de jongens een compliment geven voor het vertoonde spel. Dat moeten we doorzetten naar OWIOS. Want we zullen wel punten moeten gaan pakken.''

Advendo staat nu samen met Zwolsche Boys en Lunteren met 16 punten op de derde plaats van onderen. Daarbij heeft Lunteren nog de wedstrijd tegen ASV Dronten te goed.

Mark Jansen, hier links op een archieffoto, scoorde uit een vrije trap de 2-1.