Afbeelding
Archief BDUmedia

Gewonden bij ongevallen Maandereng Ede

26 juni 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Bij twee verkeersongevallen in Ede is maandag letsel ontstaan. Hoewel er in beide gevallen geen aanwijzingen waren voor ernstig letsel werden de slachtoffers voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 12.45 uur botsten op de Rubensstraat ter hoogte van de Frans Halslaan een scooter en een auto op elkaar. De bestuurder van de scooter kampte met klachten aan een arm en een been en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde vermoedelijk doordat de automobilist de bromfietser niet opmerkte toen hij vanaf de Rubensstraat de Frans Halslaan in wilde. Van beide betrokkenen zijn nog geen gegevens bekend.

Voorrang

Later op de dag, omstreeks 17.00 uur, ging het mis op de kruising van de Jan Steenlaan en de Frans Halslaan. Een 23-jarige fietsster uit Bennekom reed over het fietspad langs de Frans Halslaan toen ze ter hoogte van de Jan Steenlaan werd aangereden door een auto, bestuurd door een 50-jarige vrouw uit Wageningen. Zij had de fietsster kennelijk over het hoofd gezien toen ze vanaf de Jan Steenlaan rechtsaf de Frans Halslaan op wilde. In beide gevallen was sprake van een voorrangskwestie en hadden de automobilisten voorrang moeten verlenen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie