Afbeelding
Foto: Boy Imminck/BDU

Privékliniek Gelderse Vallei Vivre excelleert

14 juni 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Het is feest in de privékliniek Gelderse Vallei Vivre, dochteronderneming van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. De kliniek krijgt opnieuw het felbegeerde ZKN keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland) uitgereikt. Dit betekent dat de kliniek zorg van een goede kwaliteit aanbiedt. Cliënten zijn bij GV Vivre in goede handen.

ZKN erkent uitsluitend klinieken wanneer zij over een hoog kwaliteitsniveau beschikken. Het ZKN-keurmerk is erkend door de Minister van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Het doel van het keurmerk is om cliënten zekerheid te verschaffen dat zij bij ZKN klinieken in goede handen zijn.

Elke drie jaar wordt er een hercertificering uitgevoerd. Opnieuw mag GV Vivre met trots en enthousiasme het ZKN logo voeren: zij voldoet aan een aantal strikte eisen.

Breed pakket

Zes jaar geleden opende GV Vivre de deuren binnen de muren van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Sinds die tijd hebben meer dan 8000 cliënten de privékliniek bezocht. Het betreft zorg die niet is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeraars, zoals plastische chirurgie (ooglift, flapoorcorrectie), sterilisaties bij man of vrouw. Maar ook een hersteloperatie van een sterilisatie van de man behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen cliënten bij GV Vivre terecht voor een medische check-up, reisadviezen en vaccinaties. Het aanbod van zorgproducten groeit gestaag. Dit jaar worden ook de spataderbehandelingen met succes uitgevoerd bij GV Vivre door zowel de vaatchirurg als dermatoloog.

Samenwerking

GV Vivre heeft eigen, sfeervolle behandelruimtes en een zeer goede samenwerking met de medisch specialisten van het ziekenhuis om hoogwaardige zorg te bieden. Menzis verzekerden krijgen zelfs voordeel, want voor hen geldt een kortingsprijs voor een bovenooglid correctie (€ 1000,-). Deze ingreep wordt door ervaren plastisch chirurgen en aangezichtchirurgen uitgevoerd.

Meer informatie op www.geldersvalleivivre.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie