Oude Kerk, Grotestraat, Ede.
Oude Kerk, Grotestraat, Ede. Foto: Henny Jansen/BDU

Kerstconcert Hervormd Zangkoor Jubilate

9 december 2012 om 00:00 Nieuws

EDE - Op kerstavond, maandag 24 december, geeft Hervormd Zangkoor Jubilate haar jaarlijkse kerstzangdienst in de Oude Kerk aan de Grotestraat in Ede.

De aanvang van het concert is 19.00 uur. De kerk is open om 18.30 uur. Het thema voor deze avond is 'Samen zingend naar Kerst'.

Hervormd Zangkoor Jubilate staat onder leiding van dirigent Peter Overduin. Het orgel wordt bespeeld door Marcel van de Ketterij en Leon Koppelman bespeelt de panfluit.

Ds. A. Romein verzorgt de opening, meditatie en sluiting. Bekende Kerstliederen staan op het programma zoals het bekende 'Cantique de Noël' in een arrangement van M. Zonneveld. Er staan enkele liederen van Johan Bredewout op het programma en het 'Ave Verum' van W.A. Mozart.

Naast koorzang is er ruimte voor samenzang en zullen er door de muzikanten diverse intermezzo's gegeven worden. Er wordt bij de uitgang een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Jubilate nodigt u en jou hartelijk uit voor deze Kerst- Zangdienst in de Herv. Oude Kerk van Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie