Doelpuntrijke wedstrijd helpt Harskamp niet aan punten

15 maart 2013 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP- ,,Spectaculair was het zeker qua doelpunten", opende Harskamp trainer Jan Willem Pol. ,,Maar met de 4-5 nederlaag ben ik minder blij", vervolgde Pol.

Tegen VEVO leek de thuisclub lang op een driepuntenkoers. ,,Dat klopt. Onze start was goed. Maar uit het niets maakten de gasten uit Veessen/Vorchten de 0-1", had de trainer gezien.

Harskamp rechtte de rug, en nam een 3-1 voorsprong. ,,Dat was de verdiende ruststand.'' Het was Lars van Wikselaar die de gelijkmaker maakte. Daarna een schitterende aanval, waarbij Jari Langenbach de beslissende pass gaf. Arnand van Norel voltrok het vonnis, zoals hij ook de derde treffer voor zijn rekening nam. ,,Geen vuiltje aan de lucht dacht ik in de rust", aldus Pol.

Hij zag zijn ploeg achteruit gaan. Dat dwong VEVO af en een 3-3 tussenstand was het gevolg. ,,Toen toonde Harskamp karakter en via Jeffrey van de Brink werd het weer 4-3. De euforie was te groot, want vanaf de aftrap maakte VEVO gelijk. Tussendoor had Quintus Busscher nog een strafschop gestopt", vervolgde Jan Willem Pol.

Met nog een minuut te spelen scoorde VEVO de beslissende 4-5, en schreef kostbare punten bij. Voor Harskamp is de competitie afgelopen. De ploeg blijft voorlaatste, en kan de competitie als gespeeld beschouwen.

Lars van Wikselaar (links) opende de score, maar kon elftalleider Dirk van Wikselaar geen overwinning bezorgen