Afbeelding
Archief BDUmedia

Inbrekers bedreigen beveiliger in Ede

19 maart 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Een beveiliger is maandagavond door inbrekers bedreigd nadat hij ze had betrapt bij een inbraak. De inbraak vond plaats in een bedrijfspand aan de Galvanistraat in Ede.

De beveiliger zag rond 22.00 uur dat er in het pand was ingebroken en zag 4 á 5 personen uit het pand komen. De man wist met zijn auto, de auto van de inbrekers te blokkeren. Hierop kwam één van de inbrekers richting de man gelopen waarbij hij hem bedreigde met een mes. De beveiliger heeft vervolgens de inbrekers laten gaan.

Getuigenoproep

De man die de beveiliger bedreigde was rond de 35 jaar oud en 1.75 meter lang. Hij heeft een donkere huidskleur, een stoppelbaard en kort kroeshaar. De man droeg een spijkerbroek en een zwarte leren jas.

De andere mannen waren rond de 18 jaar oud, hebben een normaal postuur, zijn tussen de 1.60 en 1.80 lang en hebben allen een donkere huidskleur. Eén van deze mannen droeg een zwart trainingsjack en een ander droeg een zwarte muts.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mogelijke getuigen van dit voorval om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie