Afbeelding
Foto: Henny Jansen/BDU

Wanprestatie Otterlo

22 maart 2013 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - ,,De overtuiging van mij dat we na twee goedgespeelde, maar wel verloren, wedstrijden gingen winnen, is vandaag niet waargemaakt. Tegen VEVO hebben we verdiend verloren. Van onze kant was het een wanprestatie'', stelde Bart Schreuder klip en klaar.

,,Het was koud, er stond veel wind en het veld was slecht. En dan komt het op andere dingen aan als met mooi weer voetballen. Dan moet je met z'n elven karakter tonen. Wat dat betreft ben ik vandaag veel te weten gekomen. De doelstelling van ons was de eerste twee, goed voor rechtstreekse promotie, of anders de nacompetitie. Maar dan moet je jezelf ook daarna gedragen en voetballen'', ging de boze Schreuder verder.

In Veessen-Vorchten kwam Otterlo via Erik Nijhof op een 1-0 achterstand. ,,In de wetenschap dat we de tweede helft de wind mee hadden, was er nog niets aan de hand. Maar dan maken zij met een counter (Wesley Toorn) de 2-0. Vervolgens werd er een speler van VEVO uitgestuurd.''

Ferdi Jonkers bracht de spanning even terug op 2-1. Maar Wesley Toorn maakte snelde 3-1. ,,Volgende week bij EZC hebben we wat goed te maken. Ook al omdat alle concurrenten gewonnen hebben, is een goed resultaat noodzakelijk. Anders wordt het wel heel lastig onze doelstelling nog te halen'', besluit Bart Schreuder.

Bart Schreuder, hier op archief foto, was zeer teleurgesteld over het optreden van zijn team.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie