Kroon opent nieuwe vestiging

16 mei 2012 om 00:00 Ondernemend

In 1977 begon Herman Kroon met het autobedrijf op de huidige locatie in Veenendaal. Na vijf jaar werd hij Suzuki-dealer en zo is het nog steeds. In 1995 opende Kroon een filiaal in Barneveld. ,,We hebben bewust gekozen voor Ede, daar hebben we veel klanten die de wens uitspraken dichter bij huis terecht te kunnen. Dat is gelukt met een locatie op de Verlengde Maanderweg met korte afstanden naar omliggende plaatsen. We zijn een servicegericht bedrijf”, zeggen Herman en Richard Kroon. ,,Daar staan we al jaren om bekent, maar daar werken we dan ook elke dag hard aan. Onze doelgroep is niet alleen de Suzuki-rijder. We zijn gewend om alle merken in onze werkplaats te kunnen onderhouden.”

Autobedrijf na Veenendaal en Barneveld nu ook in Ede EDE - Naast de al bestaande vestigingen in Barneveld en Veenendaal opent autobedrijf Kroon op vrijdag 1 juni ook een vestiging in Ede. ,,Dat betekent dat de automobilist nu ook terecht kan in Ede, op de Verlengde Maanderweg, waar voorheen een Citroën-dealer gevestigd was”, aldus eigenaar Richard Kroon.

Een open houding en geen geheimen voor de klanten, dat zijn de kenmerken van het autobedrijf volgens de twee. ,,Klanten mogen bij ons gewoon de werkplaats inlopen en meekijken naar de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. Autobedrijf Kroon is dit jaar dertig jaar Suzuki-dealer. De opening van een vestiging in Ede, met een eigen verkoop- en reparatiepunt, is de kroon op het werk.”

Naast de verkoop kan men bij Kroon ook terecht voor een APK, of voor een gebruikte auto. Wat betreft de werkplaats wordt men bij de receptie ontvangen door Edenaar Hans van de Bunt. Op 1 en 2 juni pakt het autobedrijf groots uit met occassions waarbij men een reischeque kan winnen van 750 euro. Op alle aankopen van auto’s op die dagen zijn alle aangekochte occasions een jaar wegenbelasting vrij. Volgens bedrijfsleider Wouter Drost scoort Suzuki met compacte modellen met een zuinig brandstofverbruik. ,,De Suzuki Alto blijft na één BPM en wegenbelasting vrij. De Suziki Swift is een sportieve versie met een brandstof verbruik van één op twintig. De Spach is een auto met een hogere zit en laag in prijs. De sx-4 is een crossover met veel beenruimte, een hogere zit en veel binnenruimte.”

In Ede wil de eigenaar het bedrijf voortzetten zoals dit ook gebeurt in Barneveld en Veenendaal. Daarbij staat service hoog in het vaandel. Volgens de bedrijfsleider is het mooie van zijn beroep ,,Het bezig zijn met auto’s en mensen. Wij hebben meer een adviserende rol, de mensen weten precies wat ze willen. Ze hebben zich veelal via internet laten informeren. Bij ons kan ook financieren, verzekeren of leasen, wij bieden het totale pakket. Onderhoud kan voor alle merken, wij hebben daarvoor de apparatuur en vakbekwame monteurs. Bij aankoop van een auto is het belangrijk te letten op de betrouwbaarheid van een auto. Dat is bij ons ook een gegeven, alle auto’s bij ons zijn gecontroleerd en worden met garantie verkocht”, besluit Wouter.

Autobedrijf Kroon

Verlengde Maanderweg 97 Ede

Tel; 0318-616111

www.suzukikroon.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie