GertjanMartens inspireert Edese karatejeugd

17 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

EDE - Ter voorbereiding op de examenweek had het Technisch Platform van Karateschool Fightin' Nabil zondag niemand minder dan SenseiGertjanMartens uitgenodigd voor een gasttraining. Een schot in de roos, zo bleek. GertjanMartens (6e dan) is binnen de karatebond stijlvertegenwoordiger van het WadoRyu Karate en daarnaast onder anderen dangraadexaminator. Ruim dertig karateka's lieten zich zondagmiddag tweeënhalf uur lang inspireren door de sublieme leermeester.

De sympathieke Martens schetste de deelnemers met leuke partneroefeningen, onder meer de context van kata (schijngevecht). Met een schat aan kennis en kunde en door zijn zeer heldere en plezierige manier van doceren kregen alle deelnemers een unieke kans om hun kijk op karate te verrijken.

Martens noemde het technische niveau van de Edese karateka's hoog en roemde vooral hun gedisciplineerde houding. Een mooi compliment van de stijlvertegenwoordiger. Bij Karateschool Fightin' Nabil vinden op donderdag 27 en zaterdag 29 juni de halfjaarlijkse examens plaats.

Karateschool Fightin' Nabil verzorgt trainingen voor kinderen vanaf 3,5 jaar op dinsdag, donderdag en zaterdag, op twee locaties in Ede: Veldhuizen en Zuid.

Meer informatie: www.fightinnabil.nl <http://www.fightinnabil.nl>

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie