LOGICONS - Bedrijfsadvies op maat - organisatieverbetering met duurzame borging

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Veel werk is er aan de winkel voor de in Bennekom woonachtige Joop Buunk, Sr Logische Consultant, die onlangs gestart is onder de naam LOGICONS als consultant/bedrijfsadviseur.

De nieuwsbrieven die uitgestuurd waren geven een bovengemiddelde respons met veel aanvragen voor advisering, analyse en optimalisatie van de bestaande werkprocessen.

De laagdrempelige en kortdurende aanpak van verbetergebieden met een snelle terugverdientijd laat zien dat de LOGICONS-formule bijzonder gewenst is.

De basisvraag: "Wie doet wat, wanneer en waarom?" geeft al snel aan dat er nu iets gedaan moet worden. De LOGISCAN, nu nog in ontwerpfase, zal binnenkort beschikbaar zijn. Analyse van de actuele situatie met de gewenste verbetergebieden zijn dan snel beschikbaar.

De rugzak vol met logische oplossingen, die hij gevuld heeft bij ondernemingen als Ford, Canon en DHL worden in zgn Lite-vorm succesvol toegepast.

Enkele reacties van klanten bevestigen de succesvolle aanpak:

- "Snelle simpele aanpassingen met een eenvoudig controle-systeem hielpen ons direct om de neerwaartse spiraal te doorbreken."

- "Het interne vertrouwen nam meteen toe en dit is naar buiten toe speurbaar"

- "We zijn met veel onnodige zaken die geen toegevoegde waarde hebben gewoon gestopt."

Met een veelzeggende motto: "Als je de processen werkelijk doorziet, dan heb je de sleutel in handen om te werken aan verbetering" en de vele aanvragen is het overduidelijk dat er een behoefte is om verbeterslagen te maken dus stilzitten is er voorlopig niet bij.

Via de website www.logicons.nl kan iedereen zich inschrijven voor ontvangst van LOGINEWS - de nieuwsbrief die informatie verstrekt omtrent organisatieverbetering.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie